Vzduchovka NORICA Dead Eye 5,5 mm
Zľava 15%
Top kvalita

Vzduchovka NORICA Dead Eye 5,5 mm

Kód produktu: 111.25.102
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
216.75 € s DPH 255.00 €

Vzduchovka Norica Dead Eye má prepracovaný agresívny dizaj pripomína skutočnú odstreľovaciu pušku. Inovovaná verzia má hrubú hlaveň z eloxovaného hliníka. Pažba má weaver lištu na predpažbí, tiež na pištoľovej rukoväti a ventilovanú gumenú pätku. Celková hmotnosť je 3 kg.

Hlaveň má dĺžku 474 mm s povrchom z eloxovaného hliníka, čo zabezpečí vyššiu odolnosť voči hrdzaveniu a zvýšenú oteru vzdornosť.

Pažba je plastová má nastaviteľnú lícnicu, pištoľovú rukoväť a 2x picatiny rail na upevnenie príslušenstva. Na pištoľovej rukoväti a predpažbí sú rybiny, ktoré zabezpečujú istejší úchop. Gumená ventilovaná pätka je mäkká a veľmi pohodlná. Celkovo je pažba odolná, nenáročná na údržbu a veľmi pohodlná pri cielení.

Automatická poistka je umiestnená veľmi prakticky v lúčiku a odistenie je pohodlné a rýchle.

Súčasťou balenia nie je puškohľad. Vzduchovka má mechanické mieridlá, odporúčame dokúpiť puškohľad z našej širokej ponuky.

Parametre produktu:

Kaliber: 5,5 (.22)
Hmotnosť: 3000 g
Dĺžka hlavne: 474 mm
Celková dĺžka: 1155 mm
Úsťová rýchlosť: 275 m/s
Energia: 16 J

Recenzie produktu Vzduchovka NORICA Dead Eye 5,5 mm

Miloš
Zdokonalená vzduchovka na športové účely, ale tiež na likvidáciu škodcov, presnosť je vynikajúca, veľmi milo ma prekvapila. Jednoznačne doporučujem.
Robo
super hračka pre veľkých aj malých , vrelo odporúčam spoľahlivá
Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť sú určené pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vstupom na ne vyhlasujete, že ste držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Hore