Vzduchovka NORICA Dead Eye 4,5 mm | IBO.sk
Vzduchovka NORICA Dead Eye 4,5 mm
Zľava 15%
Mega výkon

Vzduchovka NORICA Dead Eye 4,5 mm

Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
228.65 € s DPH 269.00 €

Vzduchovka Norica Dead Eye má prepracovaný agresívny dizaj pripomína skutočnú odstreľovaciu pušku. Inovovaná verzia má hrubú hlaveň z eloxovaného hliníka. Pažba má weaver lištu na predpažbí, tiež na pištoľovej rukoväti a ventilovanú gumenú pätku. Celková hmotnosť je 3 kg.

Hlaveň má dĺžku 474 mm s povrchom z eloxovaného hliníka, čo zabezpečí vyššiu odolnosť voči hrdzaveniu a zvýšenú oteru vzdornosť.

Pažba je plastová má nastaviteľnú lícnicu, pištoľovú rukoväť a 2x picatiny rail na upevnenie príslušenstva. Na pištoľovej rukoväti a predpažbí sú rybiny, ktoré zabezpečujú istejší úchop. Gumená ventilovaná pätka je mäkká a veľmi pohodlná. Celkovo je pažba odolná, nenáročná na údržbu a veľmi pohodlná pri cielení.

Automatická poistka je umiestnená veľmi prakticky v lúčiku a odistenie je pohodlné a rýchle.

Súčasťou balenia nie je puškohľad. Vzduchovka má mechanické mieridlá, odporúčame dokúpiť puškohľad z našej širokej ponuky.

Parametre produktu: 

Kaliber: 4,5 (.177)
Hmotnosť: 3000 g
Dĺžka hlavne: 474 mm
Celková dĺžka: 1155 mm
Úsťová rýchlosť: 275 m/s
Energia: 16 J

Recenzie produktu Vzduchovka NORICA Dead Eye 4,5 mm

hanzi
krasne spracovana lehká a velmi presná....odporučam
Paťo
Kvalitná, vylepšená vzduchovka, veľmi presná, silná, ľahká a spoľahlivá, mieridlá sú vynikajúce, má nastaviteľný chrbát pažby, dá sa ňu namontovať aj optika - má 11 mm rybinu na montáž, proste dokonalá vzduchovka, doporučujem všetkým.
Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť sú určené pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vstupom na ne vyhlasujete, že ste držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Hore