Vákuová balička potravín FoodSaver FFS010X-01 | IBO.sk
Super cena

Vákuová balička potravín FoodSaver FFS010X-01

Kód produktu: FS-FFS010X
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
99.90 € s DPH
  • 2 tesniace úrovne v závislosti od vákuovanej potraviny: suchá alebo vlhká potravina
  • Intuitívne ovládanie stlačením jedného tlačidla
  • Port pre použitie príslušenstva FoodSaver
  • Vertikálne skladovanie
  • Jednoduchý uzamykací mechanizmus
  • Nastaviteľná odsávacia hlava

Nadčasové vákuové baličky potravín FoodSaver prichádzajú s prevratnou novinkou. Uchovávajú dlhodobo vysokú kvalitu a čerstvosť potravín, aromatické potraviny si uchovajú svoju vôňu. To všetko niekoľkonásobne dlhšie, ako klasicky uskladnené potraviny. Vákuovať môžete čokoľvek, čo potrebujete. Od mäsových potravín, cez zeleninu a ovocie, až po omáčky a polievky.

Vákuová zváračka FoodSaver FFS010X-01 v elegantnom a kompaktnom prevedení je ideálnym pomocníkom do každej domácnosti. Dá sa skladovať vo vertikálnej polohe, je tak priestorovo úsporná a vhodná pre všetky aj menšie kuchyne. Vákuovačka FFS010X-01 je kompatibilná so všetkým FoodSaver príslušenstvom.

Vákuovanie potravín je jednoduchý proces, ktorý zvládne úplne každý. Táto vákuová baličká ponúka naozaj jednoduché vákuovanie. Vďaka nastaviteľnej hlavici môže vákuovať s kýmkoľvek príslušenstvom. Jednoducho na označené miesto vložíte Foodsaver kontajner priložíte posuvnú hlavicu a stlačíte zelené tlačidlo. V momente máte potraviny zavákuované. Nič Vám z baličky nevyteká, nevznikne Vám tak žiadny "bordel". 

Vákuovačky FoodSaver používajú profesionálnu silnú drážkovanú fóliu, ktorá umožňuje dokonalé odsatie vzduchu a vytvorenie vzduchotesného spoja. Pri takto balených potravinách sa predĺži doba skladovania v mrazničkách oproti klasickému baleniu zo 6 mesiacov na 2 - 3 roky (mäso, zelenina, ovocie). V chladničke sa predĺži doba skladovania z jedného týždňa na 6 mesiacov. Vrecká zo špeciálnej fólie je možné umyť a opakovane použiť. Zmrazené potraviny sa môžu v tejto fólii variť, rozmrazovať a ohrievať v mikrovlnnej rúre.

Udržiavajte svoje potraviny dlho čerstvé a zabráňte tvorbe baktérií. Vákuované potraviny majú až niekoľkonásobne dlhšiu dobu trvanlivosti ako voľne skladované potraviny. Preto nečakajte, pokiaľ sa vaše potraviny začnú kaziť. Vákuová balička FoodSaver FFS010X-01 je investícia, ktorá sa oplatí. Šetríte potravinami a v konečnom dôsledku šetríte aj svojimi ťažko zarobenými peniazmi. Vákuové baličky potravín FoodSaver Vám na Slovensko exkluzívne prináša IBO Poľovník a www.FOODSAVER.sk. Už nikdy viac žiadne pokazené a zapáchajúce potraviny.

Technická špecifikácia:

Napätie: 220 V, 50 Hz
Príkon: 150 W
Rozmery(dxšxv): 14,3 x 22 x 27,6 cm
Hmotnosť: 2,4 kg
Záruka: 2 roky

Obsah balenia:

1x  Dóza Fresh 0,7l
5× Zips sáčok s ventilom s objemom 0,95 l
1x  Vákuova balička FoodSaver FFS010X-01
1x  Návod v Slovenskom jazyku

Recenzie produktu Vákuová balička potravín FoodSaver FFS010X-01

Anonym
Julka
spokojnosť, negatíva zatiaľ nemám

Hore