Termovízia Pulsar Quantum Lite XQ30V | IBO.sk
Pre profíkov

Termovízia Pulsar Quantum Lite XQ30V

Kategória: Termovízie
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.
  • Bezhlučná kalibrácia
  • 19 mm objektív
  • Ľahké a kompaktné telo
  • Vysoká výdrž batérie
  • Nový grafický diaľkomer
  • Detekčná vzdialenosť ľudskej postavy až na 900 metrov

Na náš trh prichádza novinka v oblasti termovízií Pulsar Quantum Lite. Termovízia Pulsar ponúka mrazuvzdorný AMOLED displej a jadro s rozlíšením 384x288 pixelov. Krásny čistý, ostrý, kontrastný, a plynulý obraz s novinkou od Pulsar v ľahkom a kompaktnom tele. Termovízia ponúka množstvo špičkových technológií ako je napríklad: tichá kalibrácia, 7 farebných paliet, video výstup alebo nový grafický diaľkomer. Jadro termovízie má obnovovaciu frekvenciu 50 Hz.

Termovízia Pulsar Quantum Lite

Sedíte na posede a myslíte si, že okolo vás žiadna zver nie je, lebo ju voľným okom nevidíte. Ale akonáhle sa pozriete naokolo seba cez termovíziu Pulsar, či cez deň, alebo v noci, tak zistíte, že ste sa riadne mýlili. Budete sa čudovať, koľko kusov zveri sa okolo vás nachádza. Môžete sa prechádzať nerovným terénom mimo ideálnu trasu za súmraku, pred zotmením alebo aj za úplnej tmy a popri tom môžete objavovať nočné zvieratá, ktoré si ostatní členovia vašej skupiny nevšimli. Alebo môžete ľahšie a rýchlejšie objaviť miesto, kde sa nachádza postrelené zviera. Použite termovíziu Pulsar, s ktorou vás neprekvapí ľahká hmla, dym alebo stopy prachu. Poľovnícku termovíziu Pulsar Quantum Lite XQ30V tieto faktory nezastavia. Táto termovízna kamera vám umožní pozorovať voľne stojacu zver vo vysokej tráve alebo čiastočne ukrytú v kríkoch aj počas dňa

Režimy pozorovania

Quantum XQ má prednastavené tri pozorovacie režimy. Každý z režimu upravuje citlivosť prístroja a parametre zobrazenia obrazu tak, aby bol poskytnúť najlepší možný obraz v konkrétnych pozorovacích podmienkach. Prednastavené režimy sú nasledujúce: "City" (rozšírený kontrast), "les" (nízky kontrast) a "Identifikácia" (zlepšenie vykreslenie detailov teplých predmetov).

Výborná detekčná vzdialenosť

Termovízia Pulsar Quantum Lite XQ30V sa môže pýšiť naozaj obdivuhodnou detekčnou vzdialenosťou. Pri človeku je to 900 m. Quantum XQ ponúka na výber 7 farebných paliet pre zobrazenie obrazu. Štandardné monochromatické zobrazenie "hot white", ďalej "hot black" a farebné zvýraznenie v rôznych farbách najhorúcejších a najchladnejších objektov. Termovízia sa môže pochváliť bleskurýchlym štartom a to iba 2 sekundy od stlačenia tlačidla ON.

Odolné telo, nízka hmotnosť a ergonomický dizajn

Pulsar termovízie sú kompaktné a extrémne odolné termovízie. Tieto termokamery sú ideálne pre každého, pretože ich môžete vziať so sebou kamkoľvek a použiť za všetkých okolností. Telo je vyrobené z odolných plastov pričom je vystužené pomocou sklených vlákien.

Dlhá životnosť batérie

Termovízia je napájaná pomoc 4 AA batérií 1,5V. K termovízií je možnosť dokúpenia externého napájania.

Technická špecifikácia:

Detektor (jadro): 384x288 pixelov
Priemer objektívu: 19 mm
Zorné pole:

12,4° x 9,3°

Rozsah priblíženia:
2,5x - 10x
Digitálny zoom: 2-4x
Štartovací čas: pod 2 sekundy
Diaľkomer:
Áno
Typ displeja:
AMOLED 640x480 pixelov
USB port: aktualizácia softvéru
Obnovovacia frekvencia:
50 Hz
Zobrazovacie režimy:
teplá biela / teplá čierna / režím teplá farebná ( 7 režimov zobrazovania)
Hmotnosť: 350 g
Rozmery: 200 x 86 x 59 mm
Napájanie: 4x AA batéria
Výdrž batérie: 6,5 hodín (bežné pozorovanie)

Recenzie produktu Termovízia Pulsar Quantum Lite XQ30V

Hore