Puškohľad Meopta MeoStar R1 3-10x50 | IBO.sk

Puškohľad Meopta MeoStar R1 3-10x50

Kategória: Puškohľady
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.

Dokonalá rovnováha priblíženia a svetelnej priepustnosti.

MeoBright 5501 - Všetky optické členy sú opatrené antireflexnými vrstvami MeoBright 5501 (MB-5501) aplikovanými pomocou špičkových technológií v odbore - depozície vrstiev za pomoci iónov. Vrstvy zaisťujú mimoriadnej hodnoty svetelnej priepustnosti puškohľadov (99,8% na šošovku, 92-95% u celého prístroja podľa modelu).

MeoShield - Vrstva aplikovaná za pomoci iónov chráni vonkajšie povrchy šošoviek pred poškriabaním a oderom aj v extrémnych podmienkach. MeoShield spĺňa armádne požiadavky na odolnosť a tvrdosť povrchu.

Točidlá rektifikácia MeoTrak II - Točidlá rektifikácie MeoTrak II, ktorá sa dá ovládať prstami, prinášajú presné krokové nastavenie po ¼ MOA (0,7cm / 100m) s vynikajúcou opakovateľnosťou, jedinečným rozsahom a špičkovú presnosťou. Hmatateľné a počuteľné záskokmi zaisťujú presné nastavenie v poľných podmienkach.

MeoQuick - Rychloostření MeoQuick umožňuje rýchle zaostrenie a poskytuje dostatočne široký rozsah pre prispôsobenie obrazu ľudskému oku.

Optické komponenty - Jednotlivé optické komponenty sú v Meoptě vyrobené, starostlivo očistené, vyleštené a precízne zložené pre špičkový výkon.

Zámerná osnova na sklenenej podložke - Precízne vyleptané zámerné kríže do sklenenej podložky ponúka výnimočné stanovenie cieľa pre všetky strelecké aplikácie.

Prevracacia sústava - Vyvinutý pre maximálnu odolnosť proti rázom aj zbraní veľkých kalibrov, výsledkom je opakovateľná presnosť a stálosť zámerného bodu.

Hliníkový tubus 30 mm - Jednodielny tubus z ľahkých hliníkových zliatin používaných v leteckom priemysle, odolný a pevný, zaručujúce dlhú životnosť, je opatrený špeciálnou eloxovou povrchovou úpravou odolnou proti oteru, čierny matný povrch eliminuje odlesky.

Vodotesný - Všetky puškohľady sú 100% vodotesné, ponorné a sú plne chránené proti vlhkosti, dažďu a snehu.

Plnené dusíkom - Všetky puškohľady sú hermeticky uzavreté, plnené inertným plynom, čo 100% zabraňuje vnútornému roseniu.

30 ročná predĺžená záruka - Všetky lovecké puškohľady Meostar majú po registrácii produktu 30 ročnú predĺženú záruku.

Model Meostar R1 3-10x50 je špičkový univerzálny puškohľad pre väčšinu bežných poľovníckych aktivít. Priemer objektívu 50 mm radí tento puškohľad medzi prístroje s vyššou svetelnosťou a s možnosťou použitia i za šera.

Prémiová rada puškohľadov Meostar R1 plnia aj tie najvyššie nároky poľovníkov a strelcov. Špičková kvalita za výnimočnú cenu - to je hlavný znak všetkých výrobkov firmy Meopta. Puškohľady Meostar sú vyrábané s využitím moderných technologických postupov, čím sa tieto optické prístroje radí medzi špičku vo svojej triede. Optické zostavy sú uložené v robustnom tele z najkvalitnejších hliníkových zliatin používaných v leteckom priemysle, puškohľady sa vyznačujú vysokou odolnosťou pri nižšej hmotnosti., Všetky optické členy sú opatrené antireflexnými vrstvami MeoBright 5501 aplikovanými pomocou špičkových technológií v odbore - depozície vrstiev za pomoci iónov. Vrstvy zaisťujú mimoriadnej hodnoty svetelnej priepustnosti puškohľadu. Všetky puškohľady rady Meostar R1 sú vodotesné, plnené ochrannú dusíkovú atmosférou a ich mechanická odolnosť umožňuje použitie na loveckých zbraniach všetkých kalibrov.

Technická špecifikácia:

Zväčšenie: 3 - 10 x
Optický priemer objektívu: 50 mm
Rozmer hlavného tubusu: 30 mm
Priemer výstupnej pupily: 16,7 - 5 mm
Vzdialenosť výstupnej pupily: 80 - 82 mm
Zorné pole: 7,6 - 2,31 °
Zorné pole: 13,3 - 4 m / 100 m
Poloha zámerného obrazca: 2
Dioptrický rozsah okuláru: -3 - 3
Svetelná priepustnosť denná - typická: 92 %
Rektifikačný krok: 0,7 cm / 100 m
Rektifikačný rozsah: 70 MOA
Korekcia paralaxy: Nie
Hmotnosť: 600 g
A: 331 mm
B: 139 mm
C: 57 mm
D: 55 mm
E: 60,5 mm
F: 41,5 mm
G: 30 mm
H: 75 mm
K: 97 mm

Recenzie produktu Puškohľad Meopta MeoStar R1 3-10x50

Hore