Pištoľ TAURUS 809E, Tenifer úprava cal. 9mm | IBO.sk

Pištoľ TAURUS 809E, Tenifer úprava cal. 9mm

Kategória: Zbrane TAURUS
Kód produktu: TAU191934
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
599.00 € s DPH

Pištole z rady 800 nadväzujú na rad 24/7 OSS. Boli navrhnuté pre americké ozbrojené zložky. Pištole sú vyrábané s polymérovými telami a závery buď z uhlíkovej Cerney ocele, alebo z nehrdzavejúcej ocele s matným povrchom. Vyrábajú sa tiež kompaktnej veľkosti. Na želanie mnohých zákazníkov boli vybavené pištole z radu 800 vonkajším kohútom. Pištoľ PT809E pracuje na princípe uzamknutia záveru s krátkym spätným pohybom hlavne. Spúšťacie a bicie ústrojenstvo pracuje v režime SA / DA avšak s veľmi krátkym resetom spúšte alebo s možnosťou preliačenej spúšte DA. Tento systém nazýva firma Taurus Strike Two. Navyše spúšťový a bicí mechanizmus vychádza z čiastočne hybridného mechanizmu firmy Taurus. Možno teda kohút vypustiť a stlačením spúšte opäť systém čiastočne predopnúť pre prípad ľahšieho preliačenia spúšte v režime DA. Mieridlá sú pevné. Pištoľ Taurus PT809E je vybavená pádovou poistkou a manuálne obojstrannú poistkou. Tá slúži pri pohybe nadol zároveň ako vypúšťacia páka kohúta. Vypúšťacia páka záveru je tiež obojstranná. Vyťahovač pištole Taurus PT809E je doplnený o výstražník nabitej zbrane nábojom v komore s červeným bodom.

Pištoľ Taurus PT 809E - poistka

Táto zbraň, Taurus PT 809E, má obojstrannú mechanickú poistku, ktorá pri pohybe smerom nadol, zároveň plní funkciu bezpečného vypúšťanie kohúta.

Technické parametre:

Kaliber: 9mm Luger

Kapacita zásobníka: 17 + 1

Systém: SA / DA

Dĺžka hlavne: 102 mm

Hmotnosť vr. zásobníka: 962 g

Ostatné: povrchová úprava: čiernenie

Recenzie produktu Pištoľ TAURUS 809E, Tenifer úprava cal. 9mm

Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť sú určené pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vstupom na ne vyhlasujete, že ste držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Hore