Komunálny vysávač ELIET Truck Loader TL Pro 450 HD, Subaru 14k | IBO.sk

Komunálny vysávač ELIET Truck Loader TL Pro 450 HD, Subaru 14k

Kód produktu: MA 015 010 439
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
6 424.00 € s DPH

Komunálny vysávač ELIET Truck Loader TL Pro 450 HD, Subaru 14k

ELIET Truck Loader TL Pro 450 HD je komunálny vysávač lístia a drobného odpadu s 14 k motorom Subaru E40 ES. Stroj ELIET Truck loader bol vyvinutý pre maximálne zaťaženie. Je koncipovaný pre rýchlu a efektívnu prácu. Svojim výkonným motorom vyvíja tento veterný vír silu sania, ktorým môžete ľahko nasávať veľké množstvo lístia.

Táto sacia kombinácia podlieha najprísnejším bezpečnostným normám so zvláštnym zreteľom na užívateľský komfort. Z hľadiska ergonómie určuje tento stroj ďalší smer vývoja. Tiež bola optimalizovaná náročnosť údržby, pretože stroj musí pracovať v trvalej prevádzke. Potrebné údržbárske práce sú hotové v rekordnom čase.

Vyhadzovací komín otočný o 360°

Vyhadzovací komín s regulovateľnou klapkou má rovnako ako sacia hadica, priemer 200 mm. Preto sa nemusíte obávať jeho upchatiu. Okrem toho je výfukový komín otočný o 360°. Otočný kĺb je z nylonu a samomaziaci. Nikdy sa teda nezadre a nepoškodí nečistotami alebo sadzami. Vlnovec je zhotovený zo zváraných oceľových prvkov, odolných proti opotrebovaniu.

Rýchlospojka saciej hadice

Ľahkou priehľadnou saciou hadicu možno bez ďalšieho náradia ľahko a jednoducho na zariadenie pripojiť, poprípade odňať. Pružná sacia hadica nekladie takmer žiadny odpor pohybom obsluhy.

Remeňový pohon

Prevádzková bezpečnosť má maximálnu prioritu. ELIET vsádza na prednosti remeňového pohonu. Klinový hriadeľ nie je dynamicky namáhaný, lopatkové koleso je montované na pevnej osi a je vybavené veľkými mazatelnými ložiskami. Motor beží naviac pri rozbehu pokojnejšie.

Možnosť upevnenia

Týmto hákom môžete stroj upevniť na každom dodávkovom voze alebo prívesnom vozíku. Podperné pätky sa môžu svojim tvarom a konštrukciou prispôsobiť Vášmu vozidlu.

Rýchla údržba a čistenie

Stroj je vybavený čistiacou klapkou, ktorá umožňuje oplachovanie od kalu, ktorý sa môže v turbíne usadzovať. Okrem toho môžete pri prehliadke a údržbe vďaka zvlášť vyvinutým upevňovacím skrutkám čelný plech v priebehu niekoľkých minút len s niekoľkými málo pomocnými prípravkami demontovať.

Ergonomický Swinghandle

Nastaviteľná sacia trubica je uložená na dvoch výkyvných kladkách a nemusí byť teda už užívateľom zdvíhaná. Predovšetkým ergonomické riadidlá a nosný postroj uľahčujú dlhodobú prácu.

Oceľový ventilátor

Oceľové lopatkové koleso (hrúbky 6 mm) je odolné proti nárazom nasávaných kameňov ako aj proti piesku a zemine.

 

  • Motor - výkon: Subaru E40 el. 14 k
  • Výkon - rýchlosť vzduchu: 108 m3/min - 260 km/h
  • Priemer turbíny - hrúbka: 450 mm - ocel 3 mm
  • Priemer lopatkového kolesa - hrúbka: 380 mm - ocel 5 mm
  • Vyhadzovací komín - priemer / otočitelný: 200 mm / 360°
  • Sacia hadica, priemer - dĺžka: 200 mm - 3,5 m
  • Hmotnosť: 90-160 kg
  • Rozmery stroja: 1140 x 800 x 1430 mm

Recenzie produktu Komunálny vysávač ELIET Truck Loader TL Pro 450 HD, Subaru 14k

Hore